Ei luovuteta nytkään -kampanja jatkuu

Tämän sivuston kautta SJK-yhteisöllä on mahdollisuus paljastaa kauden 2020 historiallinen kolmosasu. Sivustolla toistaiseksi piilossa oleva kuva tulee myynnin edetessä paljastamaan Adidaksen valmistaman erikoispeliasun pala palalta. SJK tulee pelaamaan kampanjan jälkeen paljastettavalla peliasulla yhden Veikkausliigan kotiottelun Seinäjoen OmaSp Stadionilla alkavalla kaudella.

Kotiottelu, jossa pelipaitaa käytetään, kantaa nimeä SJK:n Yhteisöllisyysottelu. Kyseisessä ottelussa kunnioitetaan Seinäjoen Kaupungin 60-vuotisjuhlia, Seinäjoen Palloseuran 90-vuotisjuhlavuotta sekä Törnävän Pallon 65-vuotisjuhlavuotta. Ottelun ajankohta tarkentuu myöhemmin, Veikkausliigan otteluohjelman julkistamisen jälkeen. Tiedotamme lähempänä ottelua lisää muista tapahtuman erityisjärjestelyistä.

Käytännössä paljastus etenee seuraavalla tavalla. Jokaista myytyä kampanjatuottetta vastaan kuva paljastuu pala palalta. Ostotapahtuman jälkeen Lippupisteessä asioinut ostaja saa sähköpostiinsa lipukkeen, jota vastaan voi kauden 2020 aikana lunastaa itselleen valmiista kuvasta teetetyn, numeroidun kampanjajulisteen sekä vaihtaa itselleen pääsylipun OmaSp Stadionilla pelattavaan yhteisöllisyysotteluun. Lisäksi jokainen kampanjaan mukaan lähtenyt osallistuu tilausvahvistuksellaan arvontaan, jossa on mahdollisuus voittaa itselleen Yhteisöllisyysottelussa tulikasteensa saava aito pelipaita.

Voit ostaa kampanjatuotteen täältä. Tuotteiden ostomäärää ei ole rajoitettu, joten halutessasi voit ostaa useampia lippuja ja nopeuttaa samalla kuvan paljastumista. Jokaisesta kampanjatuoteostosta saat sähköpostiisi siis yksilöidyn lipukkeen, joka toimii sekä lippuvoucherina, julisteen noutoa vastaan esitettävänä tositteena että arvontalipukkeena.

Lähde mukaan kampanjaan ja haasta myös ystäväsi mukaan! Ei luovuteta nytkään!

SJK:n pelipaitaharvinaisuuksia huutokauppaan

SJK on aloittanut Huuto.netissä pelikäytössä olleiden aitojen SJK-pelipaitojen huutokaupan, jolla kerätään varoja seuran tueksi. Kerätystä kokonaissummasta lahjoitetaan lyhentämättömänä 15% SJK-junioreiden toiminnan tukemiseen.

SJK:n Huuto.net -profiilissa on myynnissä yli 70 pelikäytössä ollutta SJK:n pelipaitaa vuosien varrelta. Mukana on todellisia harvinaisuuksia, kuten Viron A-maajoukkuemaalivahdin ja SJK:n entisen kapteenin Mihkel Aksalun kokonainen oranssi maalivahdin peliasu sukista lähtien. Mukana on niin koti- kuin vieraspelipaitoja sekä muita kokonaisia asukokonaisuuksia. Huutokauppa päättyy sunnuntaina 29.3. klo 21:00. Jos juuri ennen sulkeutumista tulee lisää huutoja johonkin kohteeseen, lisää Huuto.net automaattisesti 5 minuuttia lisää aikaa huutojen suorittamiseen.

Koronaviruksen vaikutukset SJK:n toimintaan

SJK:n ympärillä toimiva SJK-konserni joutuu koronavirusepidemian vuoksi koville, mutta ei aio luovuttaa. SJK aloittaa lähipäivinä kampanjoita, joilla seuran taloutta tuetaan ja tärkeimpänä näistä on koko henkilöstön yhteisellä päätöksellä suoritettava palkanalennus seuraavalle kolmelle kuukaudelle. Ensimmäinen kampanja, johon sinä voit osallistua, käynnistyy tällä sivustolla myöhemmin.

SJK-konserni työllistää yhteensä noin 65 työntekijää, omistaa harjoittelukeskus Wallsport Areenan sekä vuonna 2016 valmistuneen OmaSp Stadionin. Normaalitilanteessa konsernirakenne omistuksineen on SJK:n vahvuus, joka luo mahdollisuuksia seuran urheilupuolen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Koronaviruksen aiheuttamien toimenpiteiden vuoksi meidän huippu-urheilua tukevilta liiketoiminnoilta suli markkina pois muutamassa päivässä. Kaikki OmaSp Stadionilla ja Wallsport Areenalla järjestettävät tilaisuudet ja tapahtumat peruttiin tulevilta kuukausilta sekä Veikkausliigan ja Ykkösen kaudet siirrettiin alkamaan näillä näkymin kesäkuussa, kertoo SJK:n talousjohtaja Heikki Leppänen.

Tulovirtojen ehtymisellä on negatiivinen vaikutus kassavirtaamme ja näin ollen tilanteen kokonaisvaikutus toimintaamme on myös merkittävä. Tästä syystä tulemme tarvitsemaan koko SJK-yhteisön tuen selvitäksemme tämän vaikean vaiheen yli ja olen ylpeä siitä, miten upeasti henkilöstömme lähti omalta osaltaan mukaan, kiittelee Leppänen.

Vallitseva tilanne haastaa seurayhteisöitä ympäri Suomen ja myös SJK on ryhtynyt tilanteen vuoksi toimiin. Kaikki seuran työntekijät ja pelaajat ovat tällä päivämäärällä lähteneet taistelemaan seuran sekä sitä ympäröivän yhteisön puolesta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jokainen SJK-konsernin työntekijä on allekirjoittanut suostumuksensa palkan väliaikaiseen alentamiseen vallitsevan kriisitilanteen vuoksi. Pelaajien ja muiden seuran työntekijöiden päätös leikata palkkojaan seuraavan kolmen kuukauden ajalta mahdollistaa sen, ettei yhtäkään työntekijää tarvitse tässä vaiheessa lomauttaa tai irtisanoa.

SJK:n puolustaja Tero Mäntylän mukaan kollektiivinen päätös syntyi lopulta melko nopeasti

Me pidimme sunnuntaina sisäisen palaverin, missä kävimme läpi vaikutuksia konsernimme arkeen. Teimme melko nopeasti päätöksen siitä, että lähdemme kollektiivisesti joukkueena mukaan talkoisiin. Seura mahdollistaa harjoittamamme ammatin jokaisena päivänä ja tarjoaa meille urheilijoina aivan poikkeukselliset olosuhteet työhömme. Toivotaan, että nyt tehdyt toimenpiteet auttavat, eikä epidemia aiheuta liian kovaa kolausta päivittäiseen toimintaamme, kertoo Mäntylä.

SJK:n hallituksen puheenjohtaja Raimo Sarajärvi on ylpeä joukkueesta ja konsernin henkilöstöstä. Samalla Sarajärvi uskoo vahvasti tulevaan ja valaa koko yhteisöön taistelutahtoa:

Olen ylpeä ja otettu huomatessani pelaajien ja koko muun henkilöstömme olevan yhtä suurta perhettä. Heidän päätöksensä osoittaa tässä tilanteessa poikkeuksellista yhteisöllisyyttä. Tämä antaa myös itselleni voimia ja uskoa jatkaa taistelua SJK:n jatkuvuuden eteen, sanoo Sarajärvi.

Olemme rakentaneet yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa Wallsport Areenan, OmaSp Stadionin ja luoneet tämän seuran, joten uskon että yhdessä selviämme tästäkin taistelusta. Toivottavasti pelaajiemme ja muun henkilöstömme päätös toimii esimerkkinä solidaarisuuden voimasta myös muulle yhteiskunnalle. Nyt on aika miettiä miten me kaikki yhdessä pärjäämme! Seinäjoella ei todellakaan luovuteta koskaan!

SJK julkistaa loppuviikosta lisää tekoja ja kampanjoita, joiden kautta koko muu seurayhteisö, alueen yksityishenkilöt, yritykset sekä kannattajat voivat olla mukana taistelemassa SJK:n puolesta. Näitä odotellessa, voi olla mukana SJK:n aiemmin julkistamassa kausikorttikampanjassa. Siinä 200 ensimmäistä maalis-toukokuussa kausikortin tilannutta voivat kauden aikana tilausvahvistusta vastaan noutaa SJK Shopista Mehmet Hetemaj’n signeeraaman ”Meidän Kerho”-paidan.

Kaikki kausikortit myynnissä Lippu.fi -kanavissa ja myyntipisteissä sekä arkisin klo 9-17 SJK Shopissa.

Valikko